Yksityisyyden suoja

Huolehdimme henkilötietojesi yksityisyydensuojasta seuraavan tietosuojalausekkeen mukaisesti:


Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja käyttö


Henkilötietosi kerätään vain jos annat ne tilauksen, tilinavauksen tai uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä. Käytämme tietojasi erikseen lupaa kysymättä ainoastaan tilauksesi toimittamiseksi.

Henkilötietojen suojaaminen


Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Poikkeuksena tästä ovat tilauksesi käsittelyyn osallistuvat kumppanimme, kuten kuljetuksesta ja maksuliikenteestä vastaavat henkilöt. Näissä tapauksissa luovutettu tieto rajataan vain tarvittavaan.

Keksit


Verkkokauppamme käyttää pysyviä keksejä, jotta se voisi tallentaa ja käsitellä ostoskorisi sisältöä ja jotta asiakkaalle on mahdollista jatkaa tilauksen käsittelyä myöhemmässä istunnossa.

Tietoturva


Maksutietosi internetissä salataan 256-bittisellä SSL-tekniikalla. Suojaamme verkkosivumme ja muut järjestelmämme sekä teknisesti että organisatorisesti tietojesi oikeudetonta poistamista, käyttöä, muuttamista ja jakelua vastaan. Käyttäjätilillesi voi kirjautua ainoastaan antamalla henkilökohtaisen salasanasi.

Google Analytics


Tämä verkkosivu käyttää Google Inc.:n Google Analytics verkkoanalytiikkapalvelua. Google Analytics käyttää 'keksejä', tietokoneellesi asetettavia tekstitiedostoja, auttaakseen verkkosivua ymmärtämään miten käyttäjät sivuja käyttävät. Keksin keräämä tieto verkkosivun käytöstäsi, mukaanlukien IP-osoitteesi, siirretään ja talletetaan Googlen palvelimille Yhdysvaltoihin. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivun käyttöäsi, tuottaakseen raportteja verkkosivun käytöstä sen ylläpitäjille sekä verkkosivun ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Google saattaa myös siirtää näitä tietoja muille palvelimille, jos laki vaatii sitä näin tekemään, tai jos kolmas osapuoli käsittelee tietoa Googlen toimeksiannosta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi mihinkään muuhun sen hallussa olevaan tietoon. Voit estää keksien käytön selaimesi asetuksissa. Huomaa kuitenkin, että näin tehdessäsi et ehkä voi käyttää verkkosivun kaikkia ominaisuuksia. Käyttämällä tätä verkkosivua annat suostumuksesi Googlelle käyttää tietojasi yllä kuvatulla tavalla ja tarkoituksella.

Oikeutesi


Liittovaltion yksityisyydensuojaa koskevan asetuksen nojalla sinulla on oikeus päästä tietoihisi, korjata niitä, estää niiden käyttö ja poistaa ne.

Yhteydenotto


Tietojesi keräämistä, käsittelyä ja käyttöä, niiden luovuttamista, korjaamista, käytön estämistä tai poistamista sekä antamasi suostumuksen kumoamista koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä: [email protected]